SOLIDWORKS 2020

Katso aikataulu

Tule mukaan uuden SOLIDWORKS 2020 -version julkaisuun

SOLIDWORKS 2020 -version julkaisu lähestyy, ja jälleen kerran haluamme kutsua Sinut paikan päälle tutustumaan ohjelmiston uusiin ominaisuuksiin ja toimintoihin.

Kolmen intensiivisen tunnin aikana saat esittelyn SOLIDWORKSin uusiin mahdollisuuksiin. SOLIDWORKS on julkaissut joka vuosi uuden version, ja vuoden 2020 versio on järjestyksessä 28.

Kaiken lisäksi laajennamme tapahtumaamme tänä vuonna myös toiseen aiheeseen: 
3D-tulostus. 

3D-tulostuksen käyttö kehittyy nopeasti yrityksessä. Tukeaksemme tätä lähestymistapaa, tarjoamme 3 tunnin lisäseminaarin, jossa painopiste on pelkästään 3D-tulostuksella. 

  ★ Aamupäivän aikana tarkastelemme SOLIDWORKS 2020 -ohjelmistoversion uusia ominaisuuksia ja esittelemme käyttövinkkejä, joilla tehostat jokapäiväistä työskentelyä ohjelmiston parissa.

 ★ Iltapäivän aikana esittelemme 3D-tulostusteknologian uusia mahdollisuuksia. Katso 3D-tulostuksen seminaarin aikataulu TÄÄLTÄ.

Voit osallistua joko molempiin tai toiseen seminaariin.Näe SOLIDWORKS 2020 -version uudet ominaisuudet ja mahdollisuudet.

Saat SOLIDWORKS-asiantuntijoidemme käyttövinkkejä, joiden avulla parannat jokapäiväistä työskentelyä ohjelmiston parissa.

Tutustu uusiin ratkaisuihin ja mahdollisuuksiin, jotka parantavat tuotettasi ja työnkiertoa.

Jaa kokemuksia muiden SOLIDWORKS-käyttäjien kanssa.


Lyhyt tervetulopuhe ja päivän agendan esittely

Ensin tarkastelemme parannuksia kokoonpano- ja simulaatiotyökaluissa. Parannukset nopeuttavat isojen kokoonpanojen suunnittelua ja validointianalyysien tekemistä.

Lyhyt kahvitauko - jatkamme 15 minuutin kuluttua

Tämän osion aikana esittelemme parannuksia suunnittelu-, simulointi- ja valmistustyökaluissa. Parannukset mahdollistavat yksinkertaisemman työnkierron, joten voit lyhentää tuotteen suunnnitteluaikaa, parantaa laatua ja vähentää valmistuskustannuksia. Tämän osion aikana opit myös, kuinka yhdistät SOLIDWORKS 2020 -ohjelmistoversion 3DEXPERIENCE-alustaan. Alustan ja sen sovellusten avulla parannat yhteistyötä ja innovoit paremmin.

Lounaan aikana voit verkostoitua muiden SOLIDWORKS-käyttäjien kanssa ja tutustua 3D-tulostimiin.

Katso aikataulu TÄÄLTÄ

Valitse, mihin seminaariin / seminaareihin ilmoittaudut

Yksityisyys ja evästeet