Den 18. oktober inviterer vi deg til å få et nærmere innblikk på hva som er nytt i 2018-versjonen av SOLIDWORKS, slik at du er klar for å ta i bruk alle nye funksjoner og muligheter.

I år holder vi én braklansering, hvor vi inviterer brukere, spesialister, partnere og generelt alle SOLIDWORKS-interesserte fra hele Norge til å samles for en dag med nyheter og inspirasjon.

Med lokasjon i Lillestrøm rett utenfor Oslo er seminaret lett tilgjengelig enten du kommer med bil, buss, tog eller fly.

Vi gleder oss til å se deg!Alt det viktigste i SOLIDWORKS 2018 – demonstrert og forklart, slik at du umiddelbart kan ta i bruk de nye mulighetene

Gode tips for hvordan du kan få mer ut av SOLIDWORKS i ditt daglige arbeide

Vi lover ny kunnskap for alle, enten du er nybegynner eller en erfaren bruker

Møt og del erfaringer med andre SOLIDWORKS-brukere og spesialister

Vi er klar over at Norges langstrakte land gjør transportetappen utfordrende for mange, derfor ønsker vi nå å åpne vårt arrangement for så mange som mulig over hele Norge. For første gang kan du i år følge med på hele eventet direkte fra kontoret, hytta eller hjemme på sofaen via livestream!

Registrer deg til livestream her

Start dagen med en kopp kaffe og slå av en prat med andre deltagere før vi setter i gang.

Detaljert program kommer om ikke lenge, følg med her på denne siden.

Møt andre SOLIDWORKS-brukere fra forskjellige bransjer, still spørsmål til våre spesialister eller se demonstrasjoner fra noen av våre partnere. Nok mat og drikke til alle er inkludert.

Detaljert program kommer om ikke lenge, følg med her på denne siden.

TBA


www.plmgroup.no